Marathon update

Nu we op de helft van onze challenge zitten, blikken we vooruit naar wat nog komen gaat. Door de maatregelen ivm het Covid-19 virus, lopen we in juli en augustus een marathon die door ons zelf is bedacht.

In juli doen we de provincie Zuid-Holland aan en gaan daar in Leiden een parcours in het Polderpark Cronesteyn lopen.

In augustus staat de provincie Limburg op het programma. In Weert hebben we daar een parcours uitgezet rond het Blauwe Meertje. Gezien de reisafstand naar Weert hebben we gekozen om daar vrijdagavond al naar toe te gaan en daar te overnachten.

En dan resten nog de maanden september t/m december. Hiervoor staan vooralsnog regulieren marathons gepland en wij hopen dat deze ook door kunnen gaan. Dit zal natuurlijk afhangen van de situatie rond Covid-19 op dat moment. Gaat het goed, dan zal er wellicht meer mogelijk zijn. Maar gaat het weer slechter, dan zijn we misschien genoodzaakt om ook deze marathons op onze eigen manier te doen.

Maar, komt tijd komt raad. We gaan zien wat de komende maanden ons brengt. We hebben er zin en willen al onze donateurs, sponsors en supporters bedanken voor hun steun.

En vergeet niet, doneren kan nog steeds.